Iva Procházková
SOVÍ ZPĚV

Tak takhle vypadají bifteky. Můžeš mě chvíli poslouchat? Prší ještě? Mám se svlíknout? Radioaktivní housky. Čemu se směješ? Prší. Jak to víš? To znamená, že delší, časově neurčenou dobu nebudu chodit do školy. Vypadá pevně, děsně solidně.

Činoherní klub uvádí:

Všecky Barvy / ZUŠ F. L. Gassmanna / Most 

Dramatizace, režie: Pavel Skála / Hrají: Julie, Matěj, Šimon, Aneta, Viktor, Kateřina, Barbora, Róza, o mnoho více/méně, jak kdy.

Doporučení z Mladé scény, celostátní přehlídky studentských divadelních souborů, Ústí nad Orlicí a doporučení ze Šrámkova Písku, celostátní přehlídky experimentujícího divadla na 91. JH 2021

(…) Osm stoliček, igelitem vykrytý obdélník hrací plochy, kýble a láhve s vodou stačí souboru k nepopisnému, a přitom působivému vyjádření povodně. A také šikovná práce se svícením. Ale hlavní síla souboru je v jednotlivých hereckých osobnostech napříč věkem. Ústřední trojice ztělesňující Armina, Gézu a Rebeku je naprosto přesvědčivá, divák s ní rychle naváže kontakt a začne mu záležet na jejich osudech. A to tak, že je mu skoro líto, když představení naznačeným happy endem skončí. (…)
Radmila Hrdinová / Zpravodaj 8 / JH 2021

Přehlídka amatérských divadelních souborů v roce 2021 se uskutečňuje za finanční podpory MK ČR.

 


premiéra 22. 9. 2021