ČINOHERNÍ MERCH

Na tohle jste čekali! Poprvé v historii Činoherního klubu pouštíme do světa svůj vlastní merch. Často nám od vás chodily zprávy, zda něco takového nemáme nebo neplánujeme – a je to konečně tady.

Připravili jsme si pro vás výběr hned z několika předmětů. Do nabídky jsme naprosto bez pochyb zařadili nikdy nestárnoucí a oblíbené plátěnky se dvěma různými potisky. Obě varianty jsou v černé barvě, a tím pádem se hodí naprosto ke každému outfitu i příležitosti.

Na kávu, čaj, do práce, domů, na chatu nebo jen tak na poličku. Ano, řeč je o hrnečcích, kterých – jak víme – není nikdy dost.

Mysleli jsme i na milovníky kancelářských potřeb, kteří odmítají přejít pouze na mobilní a počítačové aplikace a rádi budou mít na stole kousek svého oblíbeného divadla. Najdete u nás totiž i obyčejné tužky, propisky a bloky (A5/A6) s originálním designem uvnitř.

A pokud nás chcete mít skutečně všude s sebou, jasnou volbou je klasická placka buď s naším logem, nebo s vizuály inscenací.

Všechny „Činoherní předměty“ si můžete prohlédnout a zakoupit ve foyeru divadla, během návštěvy našich představení.

Je také možné si merch objednat na adrese: pokladna@cinoherniklub.cz a následně vyzvednout v kamenné pokladně divadla. Veškeré informace ohledně termínu vyzvednutí a platby objednaného zboží vám pošleme v potvrzujícím emailu.

OBJEDNÁVKY NEZASÍLÁME POŠTOU ANI JINOU KURÝRNÍ ČI DORUČOVACÍ SLUŽBOU!

 
ČINOHERNÍ MERCH

1.

3.

4.

2.

5.

6.