Andrea Šulcová & Michal Strnad

Andrea Šulcová & Michal Strnad
26. 6. po 20:00

Společný koncert písničkářů Andrey Šulcové & Michala Strnada

Andrea Šulcová  je mladá zpěvačka a songwriterka  z Náchoda. Na sklonku loňského roku vydala debutové autorské album „Opportunities“ u labelu Animal Music ve spolupráci s producentem Petrem Ostrouchovem. Její suverénní hlasový projev a autorský rukopis jdou ruku v ruce s tím nejlepším ze současného amerického písničkářství. Témata spojená s nacházením životních hodnot skrze přelomové životní období předává Andrea ve svých písních upřímně a přímočaře, avšak způsobem optimistickým a radostným.

Michal Strnad je mladý charismatický zpěvák a hudebník (SKETY, Barbora Poláková ad.), který v roce 2022 vydal úspěšné debutové album „Další“ na labelu Tranzistor.

Žánrově se tvorba Michala Strnada pohybuje na pomezí akustického popu a písničkářství, vždy se ale opírá o skvělý pěvecký projev. Suverénní album, na kterém se Strnad  představuje jako osobitý autor a písničkář, podtrhují české texty básníků Tomáše Tajchnera nebo Jiřího Žáčka.

Žánrově se tvorba Michala Strnada pohybuje na pomezí akustického popu a písničkářství, vždy se ale opírá o skvělý pěvecký projev. Suverénní album podtrhují české texty básníků Tomáše Tajchnera nebo také Jiřího Žáčka.

Vstupné 200 Kč